KAJ DELAMO

Posameznikom z znanjem pomagamo, da se pridružijo ekipam ali jih formirajo, projektom pomagamo, da se razvijejo v podjetja, podjetjem pomagamo da dosežejo rast, da postanejo dobičkonosna in pripravljena na investicije.

,,,…

Pomagamo vam do investicije, da lahko napredujete na naslednjo stopnjo. Inkubacijska, angelska, seed, VC ali AIF investicija z vsemi oblikami množičnega financiranja (MNOF): donacijsko, nagradno, posojilno, deležniško/investicijsko.

Pomagali vam bomo razviti in povečati obseg vašega poslovanja s pomočjo naše partnerske mreže. Povezali vas bomo direktno s potencialnimi dobavitelji, strankami in vas vključili v velike obstoječe promocijske kanale.

Vladnim deležnikom predstavljamo najnovejše trende in naučene lekcije iz uspehov in porazov na trgu start-up podjetij. Naš cilj je vzpostavitev temeljev za hitrejšo rast MSP s pomočjo mehanizmov AIF (alternative investment funding) s poudarkom na MNOF.

Trenutno v naši mreži:

0 vlagateljev
Sodelujejo kot posamezni vlagatelji, kot del sindikatov ali VC skladov.
0 brezplačnih storitev
Ponujamo 5 brezplačnih storitev, ki so nujno potrebna za projekte in start-up podjetja, od poslovnih načrtov do prodajnih analiz.
0 načinov financiranja
za vaš projekt ali podjetje od klasičnih angelskih investicij do alternativnih načinov kot je MNOF.
0+organizacij
Sodelujemo z različnimi organizacijami katerih znanja in mreže lahko pripomorejo k uspehu vašega projekta/podjetja.

Kontaktirajte nas

Ime (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Sporočilo