Delavnice

logoabc

Ste se kdaj vprašali, kako naši strahovi in miselnost vplivajo na naše življenje? Ste se kdaj poglobili v to, kakšne odločitve sprejemate in zakaj se odločate tako, kot se? Z boljšimi odločitvami si lahko omogočimo kvalitetnejše življenje, se otresemo navad, za katere pravijo, da so železna srajca in se naučimo ceniti in upravljati z našim najdragocenejšim resursom – časom.

Zavod ZMAG v sodelovanju z ABC hub-om organizira sklop 4ih kratkih delavnic, ki bodo v vas premaknile razmišljanje iz točke ˝quo˝ v akcijsko naravnano miselnost. Okolje pogosto negativno vpliva na naše razmišljanje in odločitve, vendar se s tem lahko uspešno soočimo s tehnikami, ki bodo predstavljene na delavnicah.

Delavnice bo vodila nasmejana Brigita Tomas, ki je strokovnjakinja na področju vodenja sprememb v organizacijah.

Več o posameznem sklopu in vodji delavnic Brigiti si preberite spodaj:

image002

 

 

Tema: Kako naš mindset in strahovi vplivajo na naše življenje?

 

Termin: Ponedeljek, 22. feb. 2016 od 16:00 do 18:00
   
Vsebina: Kvaliteta našega življenja je v veliki meri odvisna od našega načina razmišljanja in obvladovanja naših notranjih prepričanj, strahov, omejitev. Na delavnici se bomo dotaknili tem, kot so moč (ali nemoč?) pozitivnega razmišljanja, strahovi in prepričanja, ki nas »držijo nazaj«, kaj nas definira, kje smo in kam želimo priti….

 

 

image003

 

 

Tema: Boljše odločitve = boljše življenje

 

Termin: Ponedeljek, 7. mar. 2016 od 16:30 do 18:30
   
Vsebina: Sprejemanje odločitev, tako manjših vsakdanjih, kot večjih, za večino ni lahka naloga. Zakaj je temu tako? Zakaj pred odločanjem čutimo tesnobo? Zakaj odlašamo s pomembnimi odločitvami? Kako na nas vpliva preveč izbire? Na delavnici bomo odgovorili na ta vprašanja in spoznali nekaj najpogostejših pasti pri odločanju in kako se jim izogniti.

 

 

image007

 

Tema: Postavljanje ciljev in metode učinkovitega upravljanja s časom
Termin: Torek, 22. mar. 2016 od 17:00 do 19:00
   
Vsebina: »Nimam časa!!« … eden najpogostejših stavkov v današnjem svetu. Dan ima le 24 ur – kako dobro jih bomo izkoristili, pa je v veliki meri odvisno od naših ciljev in upravljanja s časom. Na delavnici se bomo zato naučili postavljati cilje in se dotaknili ključnih elementov dobrega upravljanja s časom: prioritete,fokus, kako odpraviti z odlašanjem…

 

 

image005 

 

 

Tema: Navada je železna srajca….
Termin: Ponedeljek, 4. apr. 2016 od 17:00 do 19:00
   
Vsebina: Naš uspeh ali neuspeh leži v naših vsakodnevnih navadah. Na delavnici si bomo pobližje pogledali psihologijo navad, zakaj jih je tako težko spremeniti, kako vztrajati pri novi navadi… Analizirali bomo, katere navade je dobro okrepiti, katere zamenjati in katere na novo vnesti v našo vsakodnevno rutino.

O vodji delavnic:

 

image010  Brigita je strokovnjakinja na področju vodenja sprememb v organizacijah. Na to temo je magistrirala na York St. John University v Angliji in ima certifikat za delo po metodi PROSCI, ki je vodilna na področju planiranja in implementacije sprememb. Metodo uporablja kar 80% podjetij iz letvice Fortune 500 in tisoči posamezniki. 

 

Deluje kot svetovalka, vodja projektov za vpeljavo sprememb, je avtorica člankov, vodja delavnic in predavanj. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju razvoja mehkih veščin, s široko paleto znanj in analitičnim pristopom pomaga organizacijam in posameznikom reševati probleme in izzive, s katerimi se soočajo v današnjem poslovnem okolju. 

 

 
Delavnice se bodo odvijale v ABC HUBu (pod Emporiumom v BTCju).
Na voljo imate brezplačna parkirna mesta v sklopu BTC city.
 

Cena:

Obisk ene delavnice: 16 €
Za člane ABC pospeševalnika ali HUB-a: 12 € na delavnico
Za študente: 7 € na delavnico
Uporabi promokodo “student”
Sklop 3h delavnic: 36 € (12€ na delavnico)
Sklop 4h delavnic: 40 € (10€ na delavnico)

V kolikor želite kupiti rezervacije za sklop 3 ali 4 delavnic, najprej kupite 2, nato pa nam pišite, da vam pošljemo promokodo za popust za tretjo in četrto.
V vsakem primeru, če želite prejeti popust, na 3 ali 4 delavnice, nam pred plačilom pišite.

Eventbrite - Zavod Zmag Delavnice

 
 
Plačilo lahko opravite tudi z nakazilom na TRR:
Ob registraciji preko sistema Eventbrite izberite opcijo “Show other payment options” in poslali vam bomo navodila za plačilo z TRR nakazilom.
(Na ta način se izognete tudi plačilu provizije Eventbrite)
 

 

Zavod Zmag
Lamutova ulica 2
1000 Ljubljana
TRR: SI56 1010 0005 2548 387 (Banka Koper)

 

Za dodatne informacije se obrnite na kontaktno osebo Ajdo Marič (ajda.maric@zavodzmag.si).